0.Generalitats-1.Filosofia i Psicologia-2.Religió i Espiritualitat-3.Ciències Socials-5.Ciències Naturals-6.Tecnologia-7.Belles Arts i Esports-8.Literatura i Filologia-9.Història i Geografia

dissabte, 6 de febrer del 2010

Desallotjament de la Universitat Lliure La Rimaia i de la Biblioteca Popular Espontània

Com molts de vosaltres ja sabreu la seu del carrer Casanova 17 de la Universitat Lliure la Rimaia, ha estat assaltada i clausurada pels Agents de l'Autoritat. I com tots ja haurieu de saber s'ha reobert de nou a la Gran Via 550, amb molt més espai. Entre Casanova i Villarroel, banda mar, ressorgeix amb més empenta un dels projectes populars més celebrats pels veïns i veïnes del barri de Sant Antoni. 

La Biblioteca Popular Espontània doncs, es trasllada a una nova seu més digna a la seva magnitud, en la qual disposarà de tots els llibres i lectures públiques, així com de totes les infraestructures i projectes per difondre la cultura i el coneixements crítics i actius.

La Bibliotca Popular Espontània havia començat, i continúa, un procés imparable de creixement en quantitat i qualitat dels seus llibres, en la participació de la gent, en la difusió de l'ideal bibliotecari i d'educació del poble per ell mateix.

La Biblioteca Popular Espontània agraeix a tota la comunitat de lectors, a la gent del barri que ha portat llibres o ha donat suport econòmic al projecte. També a la Xarxa de Biblioteques Socials que ha expressat el seu condol als damnificats.



Sense més us esperem a la Gran Via 550 per aixecar, encara més amunt, les estanteries dels llibres, i per arrelar, més profundament, en el teixit del barri.

DES D'AVUI MATEIX SEGUIM RECOLLINT LLIBRES A LA NOVA SEU DE LA BIBLIOTECA.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada