0.Generalitats-1.Filosofia i Psicologia-2.Religió i Espiritualitat-3.Ciències Socials-5.Ciències Naturals-6.Tecnologia-7.Belles Arts i Esports-8.Literatura i Filologia-9.Història i Geografia

diumenge, 9 de maig del 2010

a partir del 12 de maig perill de desallotjament

Veniu a donar suport amb la vostra presència física!

     El centre social/universitat lliure la Rimaia estarà en perill de desallotjament a partir del proper 12 de maig de 2010. Preguem a totes aquelles persones que coneguin el projecte, el valorin i tinguin interès en la seva continuïtat, que estiguin atentes a les convocatòries per tal de defensar-lo.

La Biblioteca com a col·lectiu dins del projecte general, es veu greument afectat pel possible desallotjament, i està treballant actualment en com afrontar els pròxims esdeveniments. Es continuarà amb la feina de classificació i catalogació, cada dimecres i diumenge a la tarda com és habitual.

Fem una crida doncs a tots i totes les usuàries de la Biblioteca i a tothom que hi hagi passat una estona agradable de lectura o hagi adquirit un llibre gratuït. És l'hora de demostrar el nostre interès amb la nostra implicació.

CONCENTRACIÓ IMMEDIATA A GRAN VIA 550
EN QUAN COMENCIN ELS ESDEVENIMENTS!

1 comentari:

  1. hola, el otro día adquirí La tourneé de Dios, en el espacio de libros gratuitos. ¡Hacía mucho tiempo que lo buscaba! Gracias a todas, os enlazo en el blog y nos vemos en la Rimaia.

    ¡Salud y fuerza!

    ResponElimina