0.Generalitats-1.Filosofia i Psicologia-2.Religió i Espiritualitat-3.Ciències Socials-5.Ciències Naturals-6.Tecnologia-7.Belles Arts i Esports-8.Literatura i Filologia-9.Història i Geografia

divendres, 16 de juliol de 2010

2on desallotjament en 48h: ÉS HORA DE REORGANITZAR-SE

L'edifici de Gran Via 452 ha estat desallotjat, futurible Rimaia3. No ha estat posible. Però ho continuarem fent, ja ho estem fent en aquest moment. Per ara un currículum del propietari de GV 452:

Borja García-Nieto (President del Círculo Ecuestre de Barcelona)

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses (MED-MBA) per IESE (Universitat de Navarra).

Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àrea financera i dirigit diversos equips de Corporate especialitzats en el disseny d'operacions financeres. Prèviament a la fundació de Riva y García va ser conseller i director general a Madrid del Departament Internacional d'Agents de Borsa, participat en aquells dies pel Crédit Agricole de France.

Des de l'any 2000 és el soci responsable de Private Equity de Riva y García amb un volum d'inversió de € 170m, gestionant 17 companyies en diferents fases de desenvolupament.

Present en els òrgans de gestió i administració de diferents empreses privades, ha estat conseller d'Antena3 TV, Sogecable, Aviaco i Fecsa-Enher entre d'altres i en l'actualitat és conseller de Nacional de Reassegurances, Filmax, Sedesa i diverses companyies de la cartera de Riva i García Private Equity.

Participa activament en diverses institucions civils i actualment és President del Cercle Eqüestre, President del Consell Assessor de la Universitat Abat Oliba de Barcelona i membre del Patronat de la Fundació Palau 2000 - Palau de la Música Catalana.

Continuarem informant...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada